OHJATUT TUNNIT

Kevätkausi alkaa automaattisesti ilman erillistä ilmoittautumista11.1.2021. 
Yllä olevasta napista pääset näkemään tuntikalenterin sekä mihin ryhmiin vielä mahtuu mukaan. Vielä on paikkoja jäljellä, jos haluaa mukaan temppuilemaan.
Tunneilla treenataan monipuolisesti erilaisia voltti- ja parkourtekniikoita. Mooselta löytyy paljon trampoliineja, erilaisia palikoita muokkaamaan ympäristöä, volttimonttu, tankoja yms.

Nuorten ohjatut tunnit ovat toistaiseksi 55min mittaisia. Pyydämme seuraavaa ryhmää odottamaan ulkona, kunnes ohjaaja tulee avaamaan oven. Huonon kelin sattuessa käytävään pääsee odottamaan. Huoltajille suositellaan maskin käyttöä sisätiloissa.

Tulethan treenaamaan vain täysin terveenä! Lapsilta ei vielä edellytetä maskin käyttöä, mutta saattavilla huoltajilla täytyy olla. Myös Moose Gymin ohjaajat pitävät kasvomaskia.

Syyskauden hinta 160€ /1krt vk
                              280€ / 2krt vk
Sisaralennus -5€

Huom! Aikuisten tunneille tarvitsee ilmoittautua ennakkoon vain, jos olet
16-18-vuotias. Nuoret pääsevät aikuisten tunnille kausimaksun hinnalla.
Yli 18-vuotiaille aikuisten tunnit 13€/krt tai 110€/10krt. 

Tällä hetkellä aikuisten tuntien aikana laskemme sermin alas ja puolitamme Moose Gymin, jotta halukkaat mahtuvat treenaamaan. Näin takaamme mahdollisimman turvallisen treeniympäristön.

YHTEYSTIEDOT

AUKIOLOAJAT:

Katso seuraavat vapaavuorot ja ohjatut tunnit.

KÄYNTIOSOITE:

Wanhan amiksen polku 3 A

Orimattila

(Rakennuskompleksi on saanut uuden tiennimen, mutta Google Maps tunnistaa toistaiseksi vain vanhan osoitteen, eli Koulutie 19)

PUHELIN:

Anni Perälä / Sami Perälä

0503400344 / 040 828 3746

OTA YHTEYTTÄ