Herttua Family

Freerunning, parkour, akrobatia ja kehonhallinta
Anni & Sami

Temppusynttärit
Järjestämme kaiken ikäisille energisiä syntymäpäiviä Moose Gymillä. Kaksi tuntia leikkejä sekä ohjausta, jotta kaikilla olisi hurjan hauskaa ja oppisivat jotakin uutta! Mukaan mahtuu 22 lasta.

Ei sisällä eväitä eikä vakuutusta. Suositellaan mukaan helppoa naposteltavaa. Synttäreiden puolivälissä organisoimme lahjojen avauksen ja pidetään pieni herkuttelutauko.

Kerro toiveistanne ja toteutamme ne mahdollisuuksien mukaan.

Hinta 275€, maksetaan paikanpäällä käteisellä tai kortilla.

Koulu-, päiväkoti- ja eskariryhmät. Myös joukkueet ja urheiluseurat

Moose Gymillä voidaan järjestää arkipäivisin klo 8-15 liikunnallista, ohjattua iloista toimintaa. Freerunning- ja akrobatiatreenit ovat oheisharjoitteluna suosittuja. Mahdollisuus erikoistoiveille, esim. Ninjago- tai keiju-treenit päiväkotiryhmille. Myös dinosaurus voi tulla hassuttelemaan ja viihdyttämään treenien lomassa.

Kysy tarjousta ryhmällesi.

0503400344 / 0408283746

Mielellämme tulemme vierailemaan myös koulullanne tai yrityksenne tilaisuuteen viihdyttämässä aikuisia ja lapsia. Kouluille on mahdollisuus tuoda mukaan ilmatäytteinen volttirata. Meiltä löytyy myös iso pukuvarasto, josta löytyy erilaisia hahmoja, esim. dinosaurus, gorilla, leobardi, gebardi, keiju, ninja, superwoman ja paljon muuta!

Yrityksille tyhy-päiviä

Vauhdikas treenihetki on loistava tapa parantaa tiimi- ja tsemppihenkeä sekä virkistää viikkoa. Lupaamme kaikille onnistumisen elämyksiä ja tekemisen riemua!

Kysy tarjousta!

0503400344 / 0408283746

Akrobatia workshop
Järjestämme lapsille ja aikuisille akrobatia- ja kehonhallintaworkshopeja niin meidän kuin teidänkin tiloissa. Ryhmän koko n. 20hlö, kesto 6h/2pv.
Katso lisää leiri-sivustolta!


Alla linkki Rouva Kuulasen akrobatiatunnelmista:

Pariakrobatiaesitykset
Tarjoamme pariakrobatiaesitystä, joka soveltuu niin sisä- kuin ulkotiloihin. 
Kesto 5-8 min
Kerro toiveistasi! :)

Tuli- ja volttishow
Tulitanssia höystettynä huimilla volteilla ja pariakrobatialla. Sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin.
Kesto 15 min.
Esitys tehdään ulkona ja vaatii tilaa n. 5 x 10 m