VAPAAVUOROT

KORONAOHJEITA VAPAVUOROILLE:

VAPAAVUOROT TAUOLLA 1.-28.4. AVI:N MÄÄRÄYKSEN MUKAISESTI

Koronarajotusten vuoksi meillä on poikkeava vapaavuorokäytäntö toistaiseksi. Sisään mahtuu 20 ensimmäistä pomppijaa. Huoltajilta ei peritä sisäänpääsymaksua. Vapaavuoroilla ei ole ollut ruuhkaa. Kävijöitä on ollut nyt 2-15hlö/vapis.
Yli 8-vuotiaat saavat pomppia ilman huoltajaa.

Tällä hetkellä vapaavuoroille ei voi ilmoittautua ennakkoon, vaan pyydämme halukkaita tulemaan Mooselle kun vapaavuoro alkaa ja jonottamaan 2m välein.

 

Moose Gymin ohjaajat pitävät itse maskia, mutta vapaavuorolaisten ei ole välttämätöntä pitää. Huoltajille suositellaan kasvomaskin käyttöä. Muistetaan treenatessakin turvavälit. Tulethan pomppimaan vain täysin terveenä.

 

 Vapaavuorot tarkoittavat kaikille avoimia treenejä. Näille tunneille ei tarvitse etukäteen ilmoittautua ja kertamaksulla pystyy hyppimään koko vapaavuoron ajan. Saavuthan paikalle vasta vuoron alettua.
 

Paikalla on aina ohjaajia valvomassa temppuiluja. Meiltä saa kysellä vinkkiä ja autamme niin paljon kun ehdimme.

 

Mukaan tarvitset vain juomapullon ja mukavat treenivaatteet. Treenata voi paljain jaloin tai sisäpelikengillä. Jätä ulkokengät siististi kenkätelineeseen. Ulkovaatteet ja reput voi viedä pukuhuoneeseen. Juomapuolloa säilytetään permannon reunalla.

 

Huomioithan, ettemme vakuuta harrastajia tai vapaavuorolaisia. Suosittelemme henkilökohtaista tapaturmavakuutusta.

 

Alle 8-vuotiaalla oltava huoltaja mukana. Seuraathan lastesi temppuilua!

 

Vapaavuoron hinta:

6€ tunneilla käyvät (Kauden 2020-2021 ohjatuille tunneille ilmoittautuneet)

12€ muut.

Valvova huoltaja veloituksetta.

 

Mahdollista on myös ostaa viiden kerran vapaavuorokortti. Hinta harrastajalle 30€ ja ei harrastajille 60€ . Kortteja voi lunastaa vapaavuorojen aikana.

 

Meiltä löytyy myös ruokatila/synttärihuone, jossa voi syödä eväitä ja lepuuttaa välillä jalkoja. Aikuisille tarjolla kahvia, maksu omantunnon mukaan.

Varotoimenpiteenä otamme jokaisen vapaavuorolaisen yhteystiedot ylös, jotta osaamme ilmoittaa tarvittaessa mahdollisesta altistumisesta. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. 

YHTEYSTIEDOT

AUKIOLOAJAT:

Katso seuraavat vapaavuorot ja ohjatut tunnit.

KÄYNTIOSOITE:

Wanhan amiksen polku 3 A

Orimattila

(Rakennuskompleksi on saanut uuden tiennimen, mutta Google Maps tunnistaa toistaiseksi vain vanhan osoitteen, eli Koulutie 19)

PUHELIN:

Anni Perälä / Sami Perälä

0503400344 / 040 828 3746

OTA YHTEYTTÄ